Tarjoamme sinulle sopivimman ratkaisun tarpeidesi mukaan.
Kauttamme saatavilla olevat palvelut.

Team member - team with slider is stunningly effective team member plugin that permits you to list of your employees, team members, support team on your site.
ASIANTUNTIJAPALVELUT
Tarjoamme asiakkaalle ohjausta ja neuvontaa sekä arviointeja. Tavoitteena on tukea asiakasta, vahvistaa liiketoimintaa, sekä toimintakykyä. Kauttamme laajasti turvallisuusalan asiantuntijapalvelut.
ICT PALVELUT
Tarjoamme nykyaikaisia palveluratkaisuja kiinteistön kulunvalvontaan, viestintään ja asiakaspalvelumahdollisuuksiin. Ratkaisuihimme kuuluvat kiinteistön kulunvalvontaratkaisut, kameravalvonta sekä WLAN-verkon asentaminen organisaatioille ja yrityksille.
KAMERAVALVONTA
Kameravalvonta lisää kiinteistön turvallisuutta. Yrityksille ja organisaatioille suunnattu valvontakamera soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Asennamme, huollamme ja myymme yritysten ja organisaation tarpeisiin sopivia järjestelmiä ja laitteita.
KULUNVALVONTA
Kulunvalvonta ja sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulkemisen kulkukoodin tai kulkutunnisteen avulla. Asennamme ja huollamme kulunvalvonta järjestelmiä.
LAITEASENNUKSET
Laiteasennuspalvelumme hoitaa tarvittaessa kaikki tarvimasi toimenpiteet.
LAITEVUOKRAUS
Vuokraamme asiakkaillemme tarvittaessa laitteita tukemaan yrityksen toimintaa.
SAMMUTINHUOLTO
Tarkastamme ja huollamme sammuttimesi, taikka tarvittaessa toimitamme sinulle uuden.
TURVALLISUUSASIAKIRJAT
Pelastussuunnitelmat, tulityösuunnitelmat, räjähdesuojausasiakirjat, turvallisuusselvitykset, sekä muita tarvittavia turvallisuuteen liittyviä asiakirjoja.
VÄESTÖNSUOJAN TARKASTUS JA HUOLTO
Väestönsuojan tarkastus, huolto ja väestönsuojan tiiveyskoe kauttamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää…

× Lähetä meille viesti?